Hamarosan 1 éves a PlayStation VR

playstation-vr-experience

2016. október 13-án jelent meg a PlayStation VR világszerte!

Persze a világszerte csalóka, mert Magyarországra csak 2017. január 24-én került a boltok polcaira hivatalosan. Na persze ettől függetlenül innen-onnan, lehetett párat beszerezni és nem kevesen külföldre is kimentek érte, mint többek között én is, ha még emlékeztek rá:

Persze azután megkezdődtek a játéktesztek és kitörő lelkesedéssel értékeltem őket, majd ahogy telt az idő, egyre reálisabb értékeléseket adtam. Noha a gyengébb címekkel általában nem foglalkoztam, ennek is volt betudható a pozitívabb eredmény.

A Sony újabb reklámfilmmel próbálja a népet ösztönözni, hogy jó ez a PlayStation VR és valóban az:

Az elmúlt 1 évben 100-nál is több PlayStation VR játék jelent meg, melyek között legtöbb indie cím volt, amiket lehetett szeretni és utálni. Voltak igazán ötletesek és szégyenteljesen rövidek, noha mégis kitörő élményt biztosítottak számunkra többnyire. Na de mik is voltak a személyes kedvenceim? Nézzünk párat:

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


egy × egy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .