Sony PlayStation Magyarország Ügyfélszolgálat telefonszáma

A Sony PlayStation Magyarország ügyfélszolgálatának telefonszáma: +36 1 677 7317

Igen, szerintem most megalkottam a weboldalam második – ha nem első – leglátogatottabbá váló cikkét, bár kétlem, hogy a VR Pornós cikket a trónról letaszítja, de a dobogós 2. helyet tuti viszi majd. Rengetegen kérdezitek, hogy hogyan lehet a PlayStation Magyarország ügyfélszolgálatával kapcsolatba lépni, mert sehol nem találtok telefonszámot.

Anno, amíg a régi weboldal volt is nagyon el volt dugva ez a szám, de az új weboldalon már konkrétan tényleg nincs fent. Hihetetlen, de egyedül a PlayStation Magyarország FB oldalán található meg, ami amúgy tök logikus, csak itt senki nem keresné szerintem:

Ezen felül egyébként még egyetlen helyen lehet megtalálni, ez pedig a Sony.hu weboldalának garanciajegyét tartalmazó része, mely kicsit érthetetlen miért is van ott bárki számára, de ott van webes formátumban és az alján a telefonszám is megtekinthető:

Van még kérdés? 🙂

Szép napot és jó ügyintézést kívánok mindenkinek!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

10 Comments

  1. Üdv. Nekem segítség kellene. Van egy ps plusz fiókom de nem engedi a belépést. Próbáltam új kódot mérni emailre és tel. Számra is, de egyikre sem kapok újat. Hpgyan tudnék újra belépni?

    • A psvr.hu nem hivatalos Sony Playstation portál, csak egy átlagos srác, egy PSVR fan weboldala. Sajnos éppenezért nem tudok neked erre a problémára hivatalosan segítséget nyújtani, ezért is született meg ez a cikk, hogy itt megtalálod a Magyar PlayStation Ügyfélszolgálta elérhetőségeit, ahol fel tudod velók venni a kapcsolatot, ahol megoldást kaphatsz a problémára.

  2. Tisztelt Sony!
    Van egy probléma, amire szeretnék választ, vagy hibajavítást kapni.
    Van egy PS3 320GB konzolom. SW:4.90
    Netflix V:1.23
    A probléma az, hogy Netflix előfizető vagyok, és mikor filmet nézünk ezen keresztül, a filmek vége előtt, minden esetben lefagy a rendszer. Kontrollerre nem reagál, csak a készülék On/Off gombjával tudjuk újra indítani. Ekkor jelzi a rendszer, hogy hibás leállítás történt, küldjön e hibaüzenetet a központnak, majd ezután elindít egy önjavító folyamatot.
    Mi lehet ennek az oka? Más programok, játékok nem csinálnak ilyet. Ha a Netflix-el van hiba, kérem ennek javítását, frissítését. Mi lehet a baj? Milyen adat szükséges még részemről, a hiba kijavításához? Mezei Béla

    • A psvr.hu nem hivatalos Sony Playstation portál, csak egy átlagos srác, egy PSVR fan weboldala. Sajnos éppenezért nem tudok neked erre a problémára hivatalosan segítséget nyújtani, ezért is született meg ez a cikk, hogy itt megtalálod a Magyar PlayStation Ügyfélszolgálta elérhetőségeit, ahol fel tudod velók venni a kapcsolatot, ahol talán megoldást kaphatsz a problémára.
      Véleményem szerint egy teljes visszaállítás a teljes konzolra, ami minden törlésével jár és a Netflix újratelepítése megoldhatja a problémát, ha nem a Netflix appal van baj. Viszont attól tartok, hogy annyira régi már a konzol és hogy a hozzá tartozó netflix app se kap már frissítést, így a Netflix környékén lehet a hiba, ami talán nem lesz javítva sem. De próbálkozz az ügyfélszolgálatnál, mert ez az én egyéni véleményem, nem hivatalos Sony PlayStation vélemény és én csak találgatok.

    • A psvr.hu nem hivatalos Sony Playstation portál, csak egy átlagos srác, egy PSVR fan weboldala. Sajnos éppenezért nem tudok neked erre a problémára hivatalosan segítséget nyújtani, ezért is született meg ez a cikk, hogy itt megtalálod a Magyar PlayStation Ügyfélszolgálta elérhetőségeit, ahol fel tudod velók venni a kapcsolatot, ahol megoldást kaphatsz a problémára. Egyébként ha a jelszót nem tudod, kérj jelszó visszaállítást itt: https://store.playstation.com/en-hu/pages/latest
      Jobb fent sign-in gomb, majd a “Trouble Signing in?” link és a “Reset your password”, ahol meg kell adnod a PSN ID-hoz tartozó e-mail címed.

  3. és vajon bármi problémát meg tudnak oldani? én pl nem tudom milyen e-mail címen van a fiókom és a jelszót sem (tudom hihetetlen, de elkevertem valahogy),viszont sok pénzem van a fiókban szeretném vissza szerezni valahogy.

    • Sajnos beazonosítás nélkül nem igazán fognak tudni mit kezdeni. Az olyan, mint ha beülnél egy taxiba kérnéd, hoy vigyen haza, de nem emlékszel a pontos címre. Nehéz dió. Ha regisztrációkor rendes adatokat adtál meg, mint név és születési idő, talán az alapján el lehet indulni, vagy megadott fizetési adatok. Bankkártya utolsó 4 számjegye. Nem tudom így fognak-e tudni segíteni.

  4. Szia,

    felhivtam a telefonszamot, ok elvittek es tovabbitottak a priwarden kft-hez a +361 7824995 telefonszamhoz, de ok nem veszik fel a telefont soha. Neked mi a tapasztalatod?

    (ertem, hogy csak egy atlagos srac vagy :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


10 + tizenhat =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .