RIGS: Mechanized Combat League

RIGS Mechanized Combat League

Ideje volt már a RIGS-ről is írni, ugyanis ez volt az első játék, amit PlayStation VR-ra bemutattak. Alapjában véve egy robotos akció FPS-ről van szó sport elemekkel megtűzdelve.

Azért is különleges ez a játék, mert multiplayer csatákra épít és ez külön izgalmas VR-ban, hogy élő ellenfelekkel játszol, akik szintén egy VR sisakban ülnek valahol a világban.

Irányítását tekintva a VR játékok szintén nagy áttörést fognak hozni az ilyen jellegű játékokban, legalábbis ami a célzást illeti, hiszen amerre nézel, arra fogsz lőni. Itt már nem kell félni a PC-ről átszokó embereknek, hogy az analóggal való célzás nehézkes, mert bár azzal fordulunk, de a finom célzást már a fejünk megfelelő irányba való fordításával tesszük meg.

Vélhetően több játékmód is elérhető lesz a játékban, de a legismertebb, amit mindenhol demóznak, egy olyan pályán játszódik, aminek a közepén van egy nagy kosárlabda gyűrűre emlékeztető nyílás, amihez el kell jutnod és beleugranod, ezzel pontot szerezve a csapatodnak. De persze az odajutás nem ennyire egyszerű, hiszen az ellenfelek ebben szeretnének megakadályozni. Egyébként izgalmasnak hangzik a dolog, így mindenképp ki fogjuk próbálni a Killzone fejlesztőinek PSVR-ra tervezett játékát.

A Konzolok Szervizénél már előrendelhető!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


öt × egy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .