TESZT: Statik Institute of Retention

Statik Institute of Retention teszt

Már hosszú hónapok óta vártam a Statik megjelenését PlayStation VR-ra. Megérte várni rá!

Már gyerekkoromban is lekötöttek azok a kalandjátékok, melyekben logikai feladványokat kellett megoldani. A Statik feladatai ezeket az emlékeket idézik. Nem csak jó logikára lesz szükség a játék folyamán, hanem a környezet megfigyelésére is szükség lesz, hisze sok feladat megoldására a körülötted lévő világ vezet rá.

A játék grafikája példaértékű, a hangulat nagyon el van találva és a feladatok nehézsége is pont megfelelő.

Összesen 9 fejtörőn kell átrágnunk magunkat, de köztük is vannak átkötő részek, mint pl. hazugságvizsgálat. Vagy éppen – vélhetően – egy végső fejtörőt apró darabokból összerakni. A tesztben nem spoilerezek, nézzétek meg bátran és ha tetszett, szerintem érdemes beruházni rá.

A játékot itt vehetitek meg a PlayStation Store-ból: STATIK Institute of Retention

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


14 + 9 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .