Ezt a 8 DEMO-t adják a PSVR mellé

PlayStation VR

Mint korábban írtam róla, hogy a PlayStation VR mellé adnak egy DEMO lemezt, úgy most fény derült annak a 8 játéknak a címére, mely demóként kipróbálható minden PSVR vásárlónak.

Ez a 8 játék pedig nem más, mint az alábbiak:

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

8 Comments

  1. Olvasni róla hogy a VR technológia egy darabig biztos hogy a játékidő rovására fog menni , főleg egy Robinson-os grafikájú játéknál.Erről tud valaki valami hitelesebbet?Lehet hogy nekiülünk az említett játéknak, és két óra múlva felállunk mert kész?

    • Lesznek ilyen játékok. Pl. Batmannek az Arkham VR. De a Robinson hosszabb lesz tudtommal, vagy ott a Farpoint, amit szintén nem hinnék rövidnek. De amiben biztosak lehetünk, hogy pl. a Resident Evil VII az egy sok órás játékidejű cím lesz, márpedig teljes VR kompatibilitásnak örvend 😉

  2. Hát a Robinsonnál 1 kolóniát kell összehozni demo alapján és emiatt nem hiszem, hogy túl rövid lesz, max akkor, ha valaki csak végigszalad rajta és azt mondja: ez rohadt rövid volt.

  3. Ezek még csak a vr szárnypróbálgatásai, idővel egyre jobb és minőségibb játékok jönnek ki rá, valószínűleg hosszabbak is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


16 + 6 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .