DriveClub VR

DriveClub VR

A DriveClub VR hivatalosan a PlayStation VR-al egy időben debütál majd október 13-án.

A japán PS Blogon jelentette be a Sony a hírt, így a DriveClub VR egyike lesz a legizgalmasabb nyitócímeknek. A fejlesztők azt ígérik, hogy az eddigiektől sokkal lenyűgözőbb audio-vizuális élményben lesz részünk, immáron akár a pilótafülkéből virtuálisan átélve a versenyeket.

A közlemény még csak ajapán piaci megjelenésről szól, de vélhetően európában és amerikában is ekkor fog megjelenni. Japánban a játék ára 4900 jenbe fog kerülni, ami átszámítva körülbelül 13.000 Ft.

Működés közben:

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

1 Comment

  1. Ejj, eddig azt hittem megúszom kormány nélkül, de ki bírna ellenállni a sebességnek,ha még bajod sem eshet és senkit sem veszélyeztetsz… :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


4 × 4 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .