Battlezone

Battlezone VR

A Battlezone elnyerte a 2016-os E3 legjobb VR játéka díjat, ami kicsit sem meglepő, ha jobban megnézzük magát a játékot.

A Battlezone-t a VR atyjának és az összes tankos játék anyjának tartják, hiszen a kezdetleges VR megoldások egyik zöld színű, vektoros grafikával rendelkező játéka volt annakidején. Most pedig a játék visszatért felújított grafikai köntösben. Először a grafika lesz, amin sokak szeme megakad. Bennük az a kérdés fog felmerülni, hogy mi a franc ez? Igen, elsőre puritánnak, sőt talán gagyinak is hathat. Ennek vélhetően az oka nem más, mint hogy kellően retro élményt adjon, mégis modern látványvilágot kölcsönözve a játéknak. Továbbá a részletes textúrák “hiánya” kisebb gépigényt is eredményez – ez nem róható fel a PS VR-nak, mert Oculus-on is így fog kinézni 🙂 Sokan akik kipróbálták, el voltak ájulva, hogy mennyire bejön ez a grafikai világ VR-ban. Ha valaki próbálta esetleg a Work szimulátort, az tudja miről van szó. Ez is erősen szögletes, “mese grafika”, mégis marhajó.

A fejlesztők egyébként azt ígérik, hogy nincs 2 egyforma single player küldetés, ugyanis a pályák random generálódnak. Továbbá az igazi élmény mégis a multiplayer harcoké lesz, hiszen mindenki bepattan egy tankba, sisak fel a fejre, aztán jöhetnek a játékfajták, amit csak szeretnénk.

Lássuk sorban, milyen trailer-ek is vannak:

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


18 − egy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .