Serious Sam VR

Serious Sam VR

Igazi VR hentelős FPS-t köszönthetünk hamarosan, hiszen Serious Sam nemsokára visszatér, méghozzá VR-ban!

Sam “Serious” Stone-t 2001 tavaszán ismerhettük meg, először PC-n. A horváth nemzetiségű Croteam egy elég komoly grafikai motort alkotott, a Serious enginet és techdemoként egy agyatlan lövöldözős, darálós játékot építettek köré, amiben bemutatták azt. Viszont annyira jól sikerült és akkora sikernek örvendett, hogy második részt is készítettek a játékból 2010-ben. Most pedig sokak örömére VR-ban is átélhetjük az élményt, amely leírhatatlan. Kíváncsi leszek, hogy milyen érzés lesz, amikor több tucat ellenfél egyszerre ront majd ránk a virtuális valóságban minden irányból. Köszönjük Croteam! Nézzétek meg a trailert, ami azt hiszem magáért beszél:

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


négy × egy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .