VR Skater – Ingyenes DLC a korai vásárlóknak!

Nagy hírünk van, a Perp Games épp most erősítette meg, hogy mindenki, aki 2023. november 4-én vagy az előtt vásárolta meg a VR Skater c. játékukat, ingyen DLC-t kapnak.

Erről már volt korábban is szó, hogy 3 ingyen pálya jár a korai vásárlóknak, de végül ezt a “The VRSkater SL Pro Series Tour DLC”-re cserélik, ami konkrétan 5 pályát és rengeteg nyalánkságot tartalmaz:

  • 5 utcai skate park pálya
  • A parkok túra keretében érhetők el – minden parknak 5 módja van (gyakorlattal együtt), amelyekben érmeket lehet gyűjteni és a Tour trófeát is el lehet nyerni.
  • A pályák mindkét irányba végigvihetők
  • 2 új mód érhető el az SL Pro Series turnén. Mission Run és Pro Run
  • 15 új ranglista (3 rangsorolt ​​mód minden térképhez).
  • Új, exkluzív SL Pro termékek találhatók a gördeszkaboltban, beleértve a 9 deszkát
  • 4 új PSN trófea.

Hogyan juthatsz hozzá, ha jár neked a DLC?

Egy e-mailt kell küldened a vrskater@perpgames.com címre, de az alábbi dolgokat kell hozzác satolnod:

  • Képernyőmentés / fotó a tranzakció dátumáról, hogy mikor vásároltad a játékot.
    Ehhez a PS5-ön menj a PlayStation Storeba, majd jobb fent a 3 pötty “More” menüpontra. Ott válaszd ki a “Transaction history”-t. Több fiók esetén válaszd ki, hogy melyiknek szeretnéd a tranzakció történetét megnézni. Állíts be egy dátum intervallumot ami közzé esik a játék vásárlási ideje, majd OK. Keresd meg a VR Skater játékot és lépj bele a tranzakciós adataihoz. Erről a képernyőről készíts képernyőmentést vagy telefonos fotót, hogy minden látszódjon és csatold az e-mailhez.
  • Add meg az e-mailben a régióját vagy országát a fiókodnak, amivel megvásároltad.

Jó játékot kívánunk!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


egy × 3 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .