TESZT: Ninja Legends

Válj Shinobivá és sújts le kíméletlenül ellenfeleidre ebben a virtuális akciójátékban. Keresd meg a neked való fegyvert és fejleszd tökéletesre harctudásodat és a reflexeidet vele.

2020.10.30.-án megjelent PS4-re is a Ninja Legends a Coinflip Studios fejlesztő és kiadó csapatnak köszönhetően.

Ninjaként kell 18 izgalmas, fokozatosan nehezedő pályákon átharcolnunk magunkat. Lehetőségünk van 4 nehézségi szint és 5 különböző játékmód között választani. 2db Move kontroller használata elengedhetetlen a játékhoz és ajánlott állva játszani. A túléléshez rendelkezésünkre áll majd – ahogy haladunk a Történet módban előre – összesen 9db fegyver és 4 Speciális fegyver. Mindegyik más mozgást és taktikát igényel.

Játékmenetét úgy kell elképzelni, hogy egy helyben állva számozatlan mennyiségű hullámban rohamoz meg az ellenfél, amit túl kell élni. Figyelni kell, hogy melyik irányból jön a támadás és milyen ellenféltől, hisz hajlamosak különböző trükkös támadásokat bevetni, hogy padlót fogjunk. Ha mindez nem lenne elég, nehezítés képpen egyszerre többen jönnek közelharci támadásokkal, míg mások shurikeneket és füstbombákat vetnek be akár egyszerre. Boss fightokban sem szenvedünk majd hiányt, de ha kicsit megpihennénk vagy épp bekeményítenénk arra ott az íjász mód vagy a túlélő mód, de ha épp a távolsági támadások elleni harcot gyakorolnánk arra is van aktuális játékmód.

Rögtön kezdéskor megkérdezi a “Blood” módot ami a vér effektek és a karakterek felaprításáért felel.(Szülőknek)

Mivel csak pár napja jelent meg a játék, remélem jön majd rá javító patch, de muszáj megjegyeznem ezeket a hibákat:

  • Rekalibrálást ne használjuk mert nem jól müködik, ha lehet indításkor már vegyük fel a megfelelő pozíciót
  • Íj használat hajlamos elúszni
  • Kivédett támadás néha, ugyanúgy sebez, főképp az alsó vágások.

VR beállításokra nincs lehetőség a játékban, gondolok itt a magasság, smooth funkciókra és sorolhatnám. De nagyon nem is kell, VR komfort a játék, mert egy helyben állunk, nincs térbeli haladás.

Remek szórakozás, tele kihívással. Mivel számít a lendület ereje a sebzésnél, abszolút felér egy Kardio edzéssel.

Így ajánlom azoknak akik szívesen mozognak a TV elött, szeretik az akció játékot vagy keresik a nehéz kihívásokat

Róla készült Teszt videót pedig itt lehet megtekinteni:

Ekalys Ekalys
About Ekalys 5 Articles
2015 óta merültem el a PS4 világában, majd 2017 év elejétől a VR vákuum hatást gyakorolt rám. Minden játék kategória érdekel. Hobbi streamer vagyok, Youtube és Twitchen is meg lehet találni Ekalys néven.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


4 + 7 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .