PSVR adapter igénylés PS5-höz

Sokan kérdezték, hogy hol lehet ingyen igényelni a PlayStation VR mellé a PS5-höz való VR átalakító adaptert. Végre tudjuk, hogy itt:

https://camera-adaptor.support.playstation.com/hu-hu

A PlayStation VR számítási egységén – a fekete kis dobozon – hátul található egy szériaszám, azt kell megadni az oldalon és ha érvényes, akkor megadhatod az elérhetőséged, hogy hová küldjék és kész.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

4 Comments

  1. Ez szép és jó, csak épp jelenleg a magyar oldalon ahol a Robotos szöveg van ott nincs semmi, továbbra nyomok, beírom a kódot aztán visszadob az előző oldalra. Tehát nem lép tovább sajnos ahol a címet és adatokat kéne megadni. Amerikai oldalon simán menne, csak nem vagyok US állampolgár. Próbáltam Chrome, Firefox böngészőt sajnos egyikkel sem megy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


13 − 3 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .