Viszlát Manchester Studio

A Sony sorra zárja be a brit stúdióit

Ráadásul egy még be nem jelentett VR projekten dolgozott a csapat, amit nagy valószínűséggel soha nem fogunk játszani. Arról nem is beszélve, hogy ez a 3. brit stúdió, amit bezárt a Sony. Korábban már lehúzta a rolót az Evoluton Studiosnál, akiknek a Driveclubot köszönhetjük, majd egy évvel később a Guerilla Cambridge kapuit is bezárta, pedig tőlük kaptuk a R.I.G.S. Mechanized Combat League robotos sportjátékot.

Szerencsére a London Studios még megvan, akik a Blood & Truth-al örvendeztették meg a PlayStation VR közösséget és a Media Molecule, aminek a Dreams miatt adhatunk hálát.

Na de mi ezzel a célja a Sony-nak a PS5 küszöbén? Miért pont VR-al foglalkozó stúdiókat zárat be és miért nem ajánlott fel a programozóknak másik stúdiónál állást? Ezekre a kérdésekre jó lenne kérdést kapni. Egy részük idővel kiderül, másik részükre pedig vélhetően sose kapunk választ.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

1 Comment

  1. Én várom a frissített VR-t az új PS mellé, remélem, hogy nem lesz negatív hatása rá ezeknek a dolgoknak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


13 − három =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .