Tetris Effect

A Sony az E3-ig minden nap egy különleges bejelentéssel szolgál délután 5-kor.

Jó  persze, a tetris szuper volt huszonéve, na de most ezzel az első hírrel akarnak minket levenni a lábunkról, ráadásul PSVR támogatást is kap. Meglátjuk  A trailer elég hangulatos, de a játékból nem sokat mutat  csak sejtet. Meglátjuk milyen lesz, addig is várjuk a következő napok híreit, bár ezek után fokozott eufóriával.

Addig is nézzétek meg a Tetris Effect trailerét.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

1 Comment

  1. Most a hétvégén kipróbáltam a demót. Igaz már egy ideje kint van a játék, de meg kell mondjam valami eszméletlen jó lett… 😀 Mintha valami buli közepén kellene játszani.
    Bennem például fel sem merült, hogy ez egy jó játék lehet, ezért nagyon meglepett amikor a legjobb psvr játékok között említették pár helyen. Ha hatásvadászra akarták csinálni, hát talált süllyedt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


hat − hat =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .