TESZT: CoolPaintr VR

coolpaintr-vr-teszt

A CoolPaintr VR egy igazán kreatív játék, de nem is játék, inkább alkalmazás.

Virtuális környezetben rajzolni kedvenc zenénkre? Ezt ajánlja a CoolPaintr VR és pontosan azt is kapjuk. Rengeteg eszköz és effekt közül választhatunk.

Pendriveot használva COOLPAINTR mappába dolgozik a játék és onnan tölthetünk be magunknak zenét és képet. Igen, lehetőség van saját MP+ file-jaink meghallgatására miközben rajzolunk és akár egy fényképet is betölthetünk, ami megpróbálunk lerajzolni vagy átrajzolni. A műveinket is lementhetjük ide vagy akár a konzolra is, a lényeg, hogy a CPT (nem Corel Photo Paint) file-okat akár meg is oszthatjuk másokkal, hogy azt megnézzék VR környezetben, sőt az alkalmazás honlapjára fel is tölthetjük és megoszthatjuk a világgal remekműveinket.

Az alábbi videóban bemutatom az összes funkciót és minden eszközt, ami rendelkezésünkre áll a játékban. Én csak egyetlen funkciót, az elemek duplikálását hiányoltam.

A grafika – a kis területnek köszönhetően – igazán magas felbontású. A Move kontroller lekövetése pontos, de legalább 1,5-2 méter közelség ajánlott a kamerához. Technikailag teljesen rendben van ez a rajzolós alkalmazás, aki affinitást érez a 3D-ben való rajzolásra, ne is húzza tovább az időt, vegye meg 😉

Letölthető a PlayStation Store-ból: CoolPaintr VR

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 541 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


10 − 1 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .