Prana

prana psvr

A Big Bright Monster fejlesztőcsapat égisze alatt fog megjelenni a Prana, ami egy különleges játék lesz.

A Prana egy gyönyörű, relaxációs játéknak ígérkezik, mely kihasználja majd a PSVR sisakba épített mikrofont, hogy figyelje légzésünket. Megfelelő légzésünkkel tudjuk majd a világot irányítani és életet lehelni a sérült vagy elpusztult állatokba. Nagyon különleges zenét és élményt kínál majd a program lenyűgöző grafika mellett. Kíváncsian várom az infókat, hogy megoszthassam veletek.

Felvettem ma a kapcsolatot a fejlesztőkkel és éppen a válaszukat várom, hiszen weboldalukon látható információ szerint a játék megjelenése 2017 elejére volt várható, ami nem történt meg. Később láttam egy 2018. február 18-as dátumot, de még mindig sehol.  Kíváncsi vagyok, hogy milyen információkkal fognak tudni szolgálni.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


1 + 11 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .