Don’t knock twice

Dont-Knock-Twice PSVR

Újabb pszichológiai horrort köszönthetünk a PlayStation VR platformon.

Holnap megjelenik a Paranormal Activity, de máris új horrort várhatunk a Don’t knock twice képében, ami végre PlayStation VR-ra is megjelenik. Ez az horror FPS egy régi városi legendára épül. Az elidegenedett lányának megmentése érdekében a bűnösséggel küzdő anyának meg kell találnia a bosszúálló, démoni boszorkányt. És ezzel felfedeznie a városi legenda mögött rejlő félelmetes igazságot. Egy kopogás, felébreszti az ágyából, kettő pedig a holtak birodalmából.

Szeptember 5-én jelenik meg $19.99 áron, tehát ~5490 HUF körüli árra számíthatunk.

A játék támogatja a VR nélküli játszadozást is, 2-3 órás játékidőt tartogat számunkra valamint 2 fajta befejezést és természetesen Platina trófeát is.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


húsz − 12 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .