Paranormal Activity

Paranormal Activity PSVR

Akik szeretik a Parnormal Activity filmeket, azok most örülhetnek, mert a filmhez hasonló játék készül, valamint PlayStation VR-ra is megjelenik a pletykák szerint.

Habár véleményem szerint nagyon elcsépelt már a Paranormal Activity, túl sok bőrt próbáltak a címről lehúzni a filmiparban. Viszont a maga légkörével és jumpscare-jeivel igazán hátborzongató hatást érhetnek el VR-ban, mert azért horrort úgy játszani, hogy ott vagyunk érzésre a kellős közepében, garantáltan ijesztő lesz. Bár a filmeknek – melyek ihlették a játékot – nem vagyok nagy híve, a játékot nagyon várom, hogy kipróbálhassam.

Addig is nézzétek meg az IGN munkatársait, amint ajáték pre-Alpha verzióját próbálják ki (igaz még HTC Vive-ban):

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

3 Comments

  1. Nah ez nem lehet gyenge 😀 kellene egy gumiszoba nehogy valaki véletlen falnak rohanjon az ijedségtől. Basszus…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


kettő × 5 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .