The Brookhaven

The Brookhaven

Az egyik legjobb zombi VR shooter érkezik PlayStation VR-ra is! Az imák meghallgatást nyertek!

Maga a játék egyszerű, mint a faék, a PC-s VR tulajok már élvezhetik is jó ideje. Egy sötét területen állunk a szabadban és mindenhonnan özönlenek az egyre erősebb, egyre nagyobb és egyre félelmetes zombiszerű lények több hullámban. A feladat túlélni a hullámokat. Egyik kezünkben (move kontroller) zseblámpa, másik kezünkben (szintén move kontroller) pedig a fegyver. S bár az a hír járta, hogy PSVR-ban ülve kell majd nagyrészt játszani, ez a játék biztos, hogy álló játékot fog megkövetelni. Biztos, hogy jó kis szórakozást fog nyújtani és a haveroknak ezt fogjuk megmutatni, hogy röhögjünk egy jót, amikor maguk alá piszkítanak első VR élményük keretében. De éppen a fent leírtak miatt nem igazán hosszútávon lekötő játékról van szó, csak amolyan alkalmi zombihentelős shooter.

Na de nézzük a trailert:

Itt pedig megnézhetitek az élményt. Először úgy tűnhet, hogy kicsit megjátssza a csaj, de higgyétek el, hogy nem így van. Aki már próbált komolyabb VR sisakot, az tudja, hogy az élmény akár ilyen is lehet.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


hét + 12 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .