Dead or Alive Xtreme 3 PlayStation VR ?18+?

dead-or-alive-xtreme-3

Soha nem tudtam hová tenni a Dead or Alive különböző sportjátékait, melyek nem a verekedősök voltak. 

Önkénytelenül is megfordul az ember fejében, hogy valóban leállnak a srácok és/vagy felnőtt férfiak röplabdás játékkal játszani csupán azért, mert extrém tehetséges manga csajok vannak a játékban? Van ilyen? Jelentkezzetek! A japánok betegek, a szó jó értelmében. Én nagyon szeretem az olykor elborult ötleteiket. Most ismét sikerült önmagukat nem meghazudtolni. PlayStation VR sisakban, move kontrollerrel hozzá lehet érni a csajok testrészeihez és reagálnak is erre hanggal, mozgással. Na nem félreérteni, csak nézzétek meg a videót és csodálkozzatok el rajta, mekkora nagy is az az állatkert és az emberi fantázia.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


egy − 1 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .