QUAR – Battle for gate 18

quar psvr

A QUAR egy ízig-vérig VR-ra megálmodott körökre osztott stratégia, mely végre PlayStation VR-ra is megjelenik.

A játék különös világát Alwyd Grimmsical -nek köszönhetjük. Az elmúlt 700 évben a Quar a hosszú háborút egy véres patthelyzetbe fektette, amely megtizedelte a világot. De a hatalom egyensúlya eltolódott, és az Alykinder’s Crusade megpróbál véget vetni a háborúnak azzal, hogy minden Quar nemzetet meghódít. Ez a játék egyetlen harcra összpontosít, a 18-as kapu csatájára a Crusader Army és a Royalist Coftyran Crymuster között.

  • 12 küldetés
  • 18 Egyedülálló, barátságos és ellenséges egység: a gyalogságtól a lovasságig és páncélozott traktorokig, a mesterlövészekig és a nehézfegyveres puskákig!
  • Bővíthető bázis: egy élő, légző bázis, mely tele van Quar csapatokkal.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenegy + 11 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .