Kiderült a Star Trek: Bridge Crew hossza

star trek bridge crew psvr

Már biztosan sokan várjátok az Ubisoft által fejlesztett Star Trek: Bridge Crew-t PSVR-ra május 30-án!

A Ubisoft elárulta, hogy körülbelül 40 órás játékideje lesz és ezt az időt a haverokkal tölthetjük el a fedélzeten. Mindenkire ki lehet majd osztani egy posztot, kinek mi a feladata és izgalmasabbnál izgalmasabb missziókat teljesíthetünk.

Amit érdemes tudni a játékról, hogy egyedül is játszható lesz, nem csak barátokkal együtt (maximum 4-en). Lesz egy teljesen lineáris történetszálra felfűzött missziósorozat, ezt tartalmazza majd az a közel 40 óra, amiről most a GDC 2017-en beszéltek a fejlesztők. Viszont lesz egy randomizált missziók rész, ahol a küldetések végtelen számban generálódnak, így elég hosszútávú szórakozást feltételez a játék.

Tökéletes Star Trek hangulatot ígérnek a fejlesztők és a küldetésekben szinte bármi előfordulhat és minden a legénységen és a parancsnok döntésein múlik.

Ti várjátok már?

Előrendelhető:

Konzolok szervize: Star Trek: Bridge Crew (17.890 Ft)
PS Store link: Star Trek: Bridge Crew (18.990 Ft)

 

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

2 Comments

  1. Naná! A 4 fős co. jó ötlet, úgy látom rendben lesz ez a cím! Jobb lesz rákészűlni a májusra! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizennégy + 17 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .