PSVR-hoz gyártott felcsatolható füles

bionik fejhallgato psvr

A Bionik PlayStation VR-hoz gyártott olyan fülest, mint amit az Oculus Rift-nél láttunk eddig.

Kíváncsian várjuk a minőségét a hamarosan érkező, PSVR-ra csatlakoztatható fejhallgatónak, mely ára $49.99-ra van tervezve (14600 Ft). Addig is beszéljenek helyettem a képek:

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

2 Comments

  1. Szuperűl néz ki, kár hogy nem lehet ‘integrálni’ a kábeleket a Psvr korbácsával… 😀 (azt ugye mindenki elfelejti, hogy a riftnél egyetlen egy vékony kábel fut csak)

  2. Kergabi83! Fekete (vagy fehér? csak a stílus kedvéért…) szigetelőszalaggal pár helyen “hozzáintegrálod”, egészen a csatlakozói. Ha igényesen oldod meg, a kutyának sem tűnik fel, hogy homemade megoldás. Úgysem szeded le a füleseket a sisak pántjáról, hiszen hol másutt lehetne még használni ebben formában? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenhét + 14 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .