Dying Reborn – Kipróbáltam PSVR-ban!

dying reborn psvr

Kipróbáltam a ma megjelent Dying Reborn c. szabadulós horror játékot.

Maga a játék meglepően jól néz ki ahhoz képest, hogy csupán 3.090 Ft-ba kerül. A hangulata nem rossz, de ez csak egy kipróbálós, első pár perces, spoiler mentes videó lesz. Megnézhetitek hogy néz ki, milyen stílust képvisel. Amint eltöltöttem vele több időt, részletezem, hogy megéri-e beruházni rá, leköti-e az embert hosszútávon és nem utolsó sorban van-e benne hosszú táv, mert mostanában elég rövid játékokat kapunk, ha csak akár a 2 órás Psychonauts-ból indulunk ki.

PS Store link: Dying Reborn VR

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

4 Comments

  1. Jópofa, de most már inkább az A kategóriás címekkel kellene elárasztani a piacot.
    A Resi7 csillog a trónon, utána kilométer távolságban a többiek. Remélem a Farpoint odateszi magát májusban, de ezen kívül várható valami igazán ütős idén? A szimulátorokban (Gran Turismoban és Ace Combatban) reménykedtem korábban, de aztán úgy hallottam, hogy azok meg nem lesznek teljeskörűen VR támogatottak.

    • Ohh, épp erről készítettem egy videót, amiről éppen írsz 😀 Sajnos a Farpoint-on túlra nem látunk. Pedig jöhetnének már hírek komolyabb címekről.

  2. Most megy a GDC, hátha lesz valami friss info a fejlesztőktől. (akár)
    Érdemes az Oculus és a Valve híreit is figyelni, mert a többi platformról is jönnek át címek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


négy × öt =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .