Az USA ismét előnyt élvez: PSVR DEMO lemez

Mint ahogy már megszokhattuk, az USA mindig előnyt élvez a UK-al és EU-val szemben, mi pedig keserű szájízzel irigykedhetünk.

Nem volt elég, hogy a Taco Bell 15 percenként kisorsol egy VR-t október 19-ig, vagy hogy náluk csak 110e Ft ($399) a PlayStation VR, hanem még a DEMO lemezeknél is előnyben részesülnek. Természetesen náluk is a sisak mellé kerül a DEMO lemez 8 játék kipróbálható próbaverziójával, viszont Ők további szuper DEMO-kat kapnak, amit mi nem. Mik ezek? Here They Lie, Job Simulator, Rez Infinite, Until Dawn: Rush of Blood, Allumette, Gnog, Harmonix Music VR és a Resident Evil 7 konyhai jelenetet tartalmazó demója.

keep-calm-and-hate-usa

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

5 Comments

  1. Szerintem ez egy rossz régi beidegződés, amit meg lehet figyelni minden szórakoztatóipari cégnél, hogy USA-ba kell minden kiadni elsőnek meg oda kell termelni vinni mindent, mert ott meg is vesznek mindent.

    Az, hogy olcsóbb lenne náluk, ha átszámolod? Valóban, igazából ez is csak azt mutatja, hogy a forint vásárlóereje nemzetközi viszonylatban nagyon rossz, főleg ha egy átlag bérezést nézünk. Pl. átlagban 2300 dollárt keres egy USA állampolgár, tehát simán megveszi 399ért. Míg nálunk egy átlag kereset 150-170ezer forint és 140ezer körül lesz árazva. És most elmentem sírni a sarokba, aztán majd decemberben karácsonyra talán sikerül venni egy VR-t. 🙂

  2. Az árral kapcsolatban sajnos sok mindent nem lehet tenni.Ez mindig is igy volt és igy is lesz.Ami a plusz demókat illeti én úgy gondolom hogy amikor az EU-ban is hivatalosan megjelenik a VR addigra már a store-ból is ingyenesen le lehet mejd tölteni ezeket a demókat.Sőt amennyire a Sony tolja ezt a VR dolgot még több kipróbálható tartalom is elérhető lesz.Engem az EU-s demók közül a DriveClub,Worlds,EVE: Valkyrie,az USA demók közül Here They Lie,Until Dawn és a Resi 7 amit szivesen kipróbálnék.A többi játékból nekem a gameplay trailer is bőven elég volt.

  3. Én is úgy gondolom, hogy előbb vagy utóbb amelyik játékhoz van demó az majd nálunk is elérhető lesz a storból. Nem kell idegeskedni, én legalább is nem szoktam ilyenek miatt, ez van.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


három × 2 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .