Batman: Arkham VR

Batman Arkham VR
PlayStation VR exkluzív cím a Batman: Arkham VR

Amíg sokan a Telltale féle legújabb sorozatot várják, ahol Gotham hősét irányíthatják képregényes stílusban, addig a vérbeli VR rajongók arra várnak, hogy batman bőrébe bújhassanak a PlayStation VR-on keresztül.

A 2016. október 13-án megjelenő PS VR első 50 játéka között lesz a PlayStation VR exclusive Batman: Arkham VR játék is. Egyenlőre hatalmas titkolózás és homály fedi a játékot, vélhetően valaminagyo nagy durranásra számíthatunk. Képzeljétek csak el, hogy VR-ban leugrani egy ház tetejéről, majd úgy vitorlázni milyen élmény lehet 😉

A Konzolok Szervizénél már előrendelhető!

Addig is nézzéte meg ezt a sejtelmes, beharangozó trailert, majd írjátok meg kommentben, hogy Ti várjátok-e a Batman féle VR játékot?

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


kilenc − hét =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .