The Wizards – Enhanced Edition

Hamarosan varázsló bőrébe bújva fedezhetjük fel ezt a gyönyörű, de veszélyes tájat!

A játékról már tudni lehet, hogy 7.690 Ft-os áron fog megjelenni, de aki előrendeli, annak csak 6.152 Ft a PlayStation Store-ban, amennyiben rendelkezik aktív PS Plus-al.

A gonosz feléledt és a királyságot fenyegeti. Vedd kézbe varázskönyved, öltsd fel köntösöd és mentsd meg Meliora mágiával és csodákkal teli földjét. Utazz az időn keresztül és légy részese epikus csatáknak gyönyörű és titokzatos helyszíneken. Az ellenfeleket fagyaszd le, perzseld fel vagy eressz beléjük villámokat, s mindezt különböző kézmozdulatokkal idézd elő a Move kontrollerek segítségével.

A 2018. márciusán már Oculus Rift és HTC Vive -ra megjelent verziót egy teljesen új szinttel bővítették ki a PlayStation VR megjelenéshez, plusz ellenőrzőpontokat hoztak létre, jobb kézkövetést fejlesztettek hozzá és egy halom egyéb funkción csiszoltak a Carbon Studio fejlesztői. Viszont az Oculus év Vive tulajok is megkapnak minden plusz funkciót és az új szintet is, amit az Enhanced Edition hoz magával.

A játék lehetővé teszi, hogy a játékosok időutazhassanak miközben varázslatokkal védik Meliora birodalmát az ellenséges erőktől. Felfedezhetünk halálos katakombákat, átkelhetünk a keleti sivatagon, harcolhatunk orkokkal, goblinokkal és egy hatalmas sárkánnyal is.

Két különböző játékmód van:

  1. Egy körülbelül 6 órás egyjátékos történet ey teljesen új szinttel.
  2. Egy izgalmas Aréna mód, ami kihívásokat jelentő, végtelen csatákat kínál.

Online eredménytábla is rendelkezésünkre áll, hogy legyen kihívás azon minél előrébb jutni. Sorskártyákat is gyűjthetünk a játék folyamán, ami olyan tulajdonságokkal ruház fel, mely az újrajátszás ösztönzi a kihívásokat kereső játékosokat.

A checkpointoknál a warázsló személyreszabható, skinek tömkelege vár ránk. Legfontosabb mégis a kesztűnk személyreszabása lesz, melyben a varázslatok elhelyezhetők.

FŐBB JELLEMZŐK

  • Akció-kaland, igazi VR varázslós játék egy fantasí világban
  • Történet alapú, 6 órás kampány időutazással, varázslással és egy sárkánnyal
  • Intuitív varázsló mozdulatok használata
  • Hat elemalapú varázslat elsajátítása
  • Játékmódosító sorskártyák megszerzése az újrajátszás lehetősége miatt
  • Aréna mód végtelen csatákkal
  • Szabad mozgás és teleportálás lehetőségek a mozgásnál

A játékot beszerezheted a PS Store-ból: The Wizard – Enhanced edition

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


12 − négy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .