Hamarosan PC-n is használhatjuk PS VR2 sisakunkat!

Habár a Playstation VR2 eddig csak Playstation 5-el volt használható, ezt a korlátozást próbálja a Sony enyhíteni és azon dolgoznak, hogy a PS VR2 tulajdonosok PC-n is használhassák VR sisakjukat.

Aki viszont azon agyal, hogy akkor PS VR2-t vesz PC VR használatához, el kell szomorítsam. Az előző mondatban elhangzott az “is” kulcsszó, tehát a Sony ízon dolgozik “hogy PC-n is használhassák” a felhasználók sisakjukat. Tehát valamilyen megoldást fognak arra találni, hogy a PS5 megléte kötelező legyen.

Hogy ez egy speciális átalakító lesz-e, vagy valamiféle szoftveres azonosítás, azt nem tudni. Az is lehet, hogy PC-n majd meg kell adni a PS5 szériaszámát, vagy ilyesmi. Ezt még nem tudjuk. A Jó hír viszont a PS5 + PS VR2 kombóval rendelkező tulajoknak, akiknek van egy erős VR Ready PC-jük is, hogy hamarosana Steam VR alkalmazásaival is játszhatnak PC-n a PS VR2 használatával!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


nyolc + 5 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .