Wraith: The Oblivion – Afterlife gameplay

2021. elején a sötétség világa elhozza a borzalmat PSVR-ban a Fast Travel Games új horror játékának képében.

Lentebb megtekinthetitek az első gameplay trailert, amiben szemünk elé tárul a félelemmel és feszültséggel teli Barkley kastély:

2020. augusztus 27-én a Fast Travel Games bemutatta az első játékélményt a közelgő új horror játékukból. A játék a létező összes VR eszközre elérhető lesz jövő év elején.

A Sötétség világában, egy modern fantasy horror univerzumban találod magad hamarosan, ahol te magad vagy a szörny, hiszen egy lidércet kell játszanod. A túlvilági játékban egy nyugtalan halott szellemévé válunk és rendelkezésünkre áll majd olyan természetfeletti hatalom, amit el sem tudunk képzelni. Ahogy előre haladunk a játékban, folyamatosan nő majd a hatalmunk é egyre több új területet fedzehetünk fel a kastélyban.

Képesek leszünk távolról manipulálni a tárgyakat és megváltoztatni az objektumok körüli környezetet. Képesek leszünk érzékeink felerősíteni, távoli suttogásokat meghallani és más szellemek mozgását követni. Képesek leszünk a falakon is áthatolni.

A Barkley kastély okkultizmustól bűzlik, a játék folyamán egyre rémisztőb tényeket sikerül feltárnunk és saját halálunk okát is kideríthetjük. A kastély tele van más lidércekkel, akik a játékost követik. Mindegyiknek saját története van, ami a a játék legnagyobb rejtélyéhez kapcsolódik majd. Óvatosan kell mozognuink és rejtve maradnunk, a tárgyek felhasználásával tudunk majd előre jutni és a körülöttünk lévő világban vasdászni a nyomok után.

A történet során megismerhetjük a söttség világát lidérc mivoltunknak köszönhetően. A halál nem a vég, árnyékként kísérhetjük az élőket. Az árnyék föld a való világ visszatükröződése, ahol láthatatlanul sétálhatunk az élők mellett.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


16 − 9 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .