Yupitergrad

A Szláv Tarzanként űrben suhanni olyan élmény, amire eddig nem tudtuk, hogy szükségünk van.

Az elismert Gamedust csapata, akiknek a Neverout és Overfligt játékokat is köszönhetjük, új játékba vágta fejszéjét. A Yupitergrad egy egyjátékos VR puzzle-platformer lesz, mely egy alternatív, Dieselpunk univerzumban játszódik. Készítsd a horgonyvetőket, melyekre szükséged lesz a játékban, ami tele van logikai feladatokkal, szokatlanul frappáns humorral, térbeli akrobatikus űr-mutatványokkal.

A képregény stílusú grafika már önmagában érdekes hangulatot kölcsönöz a játéknak, a történetről nem is beszélve. Rendkívüli nap volt az életedben, amikor szovjet kozmonautaként vágtál neki űrküldetésednek. Az egyenruhádon 3 sáv jelezte rátermettséged, mi rossz is történehtne veled, hiszen vér profi vagy, aki mindenre készen áll. Feladatod eljutni a Jupiter űrbázisára egy új szközt tesztelni, ami üzemanyagot fog előállítani, majd bepattanni az űrhajóba és visszatérni a Földre. Persze ez egyszerűen hangzik, de Murphy törvényének köszönhetpen semmi sem megy majd egy csapásra.

Végy búcsút babuskádtól elvtárs, majd csapj fel űrutazó Indiana Johns-szá. Járd be az ipari űrállomást és vesd bele magad a kihívásokat jelentő ekrobatikus képességeket igénylő rejtvényekbe. Mindezt egy kis szláv humorral fűszerezve teheted meg több, mint 50 pályán keresztül kampók és erősítők segítségével előre haladva. A játék zenéjét pedig nem más szerezte, mint Piotr Surmacz, akinek sok más videojáték zenéjét köszönhetjük.

A Yupitergrad 2020. harmadik negyedévében jelenik majd meg PC VR-ra, tehát Oculus Rift és HTC Vive-ra egyszerre, majd kicsivel később készül el az Oculus Quest és PlayStation VR változat.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


egy × egy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .