Érkezik a Prey VR tartalma

prey vr

Holnap jelnik meg a Bethesda által még júniusban bejelentett VR tartalom a Prey-hez!

Sokán talán azt hitték, a süllyesztőbe is kerülhetett volna ez a tartalom, de nem, a Prey Typhoon Hunter DLC december 11-én jelenik meg, ami egy rakás frissítést tartalmaz a játékhoz, mellettük lesz viszont a TranStar VR küldetés, ami egy egyszemélyes menekülőszoba. Ez az élmény még a játék eseményei előtt történik időben. A TranStar munkatársaként kell fejtörőket megoldanunk és előrébb jutnunk a játék elejéből megismert helyszíneken, míg végül sikerül teljesen kijutnunk.

Lesz egy másik VR mód is, a múzeum mód, ahol a játékban összegyűjtött zsákmányainkat nézhetjük meg VR-ban. Mindeközben a Typhon Hunter multiplayer módjához is készül a VR mód, ahol egy alakváltó mimic-et kell elkapni. Ezt VR-ban 2019 elejére ígérik egy add-on formájában.

Ezek az új módok minden Prey digitális Delux tulaj számára elérhetők lesznek, vagy akik megvásárolták a Mooncrash DLC-t. A VR tartalom elsőkörben HTC Vive és PlayStation VR-ra lesz elérhető. Viszont a Bethesda itt nem áll meg, hiszen jövőre elérhetővé teszi a Wolfenstein VR spin-offját, amit rettentően várunk 😀

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


hat − három =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .