Arafinn – Return to Nagrim

arafinn

Több forrás is azt erősítette meg, hogy a vélhetően jövőre megjelenő Arafinn PlayStation VR-ra is elérhető lesz.

A játék egy iszonyatosan komplex, jól kitalált világban játszódik, a teaser érdekes, alatta pedig egy kis pre-alpha gameplay is látható, ahol törp bányákban mászkál a játékos.

A Sycoforge Games, egy Svájci fejlesztőcsapat, akik már pár éve fejlesztik és az ígéretek szerint elég izgalmas kalandban lesz részünk.

A csapat 2009 óta dolgozik Arafinn lgendás világán, ami egy önálló fantasy birodalmat alkot. Az évek során 25 településből és 600 családból, klánból és törzsből álló populációt hoztak létre. Négy fő nyelv ismeretes, a  Tirdish, Hilduir, Valdyrish, és Omturu, melyeknek saját nyelvtana és ABC-je van. Valamint a világnak saját idő, távolság és súly mértékegységei is vannak.

A történeti háttér szerint mélyen délen, a Tűz-tenger és a Rangnor-tenger duzzadó vizei között található Utursgard, a különböző utúri klánok  és törzsek szigete és egyben birodalma. A köztes viszályok közepette Uturi legfőbb vágya a Tűz-sziget északi részének elfoglalása és az ott élő emberek elrablása. Az utúri klánoktól rettegnek a föld parasztjai, hiszen bárhol is járnak ezek a klánok, csak fájdalmat és pusztulást hoznak magukkal. A leghirhedtebb klán a Gorliku kánja, akivel a leginkább meggyűlik észak baja.

Az univerzum első története lesz a Return to Nagrim, ami a Stonebourge elfeledett nemzedékének történetére és örökségére koncentrál, akik a Nimbor-hegység szeszélyes birodalmaiban éltek.

A Nangrimhoz való visszatérés (Return to Nangrim) egy fantasy FPS, ami magába foglalja a felfedezést, kutatást, logikai puzzle feladványokat és védelmi stratégiákat, hogy felfedje Nangrim titkait és történetét.

A játék tartalma és feladványai random generálódnak, hogy minden játékosnak eltérő játékélménye legyen és az újrajátszás lehetőségét s biztosítsa számunkra. Bár a hangsúly nem a harc, a játékosnak készen kell állnia arra, hogy megvédje magát az árnyékban rejtőzködő veszélyektől. Nangrim számtalan termében való sikeres túléléshez a vissza kell térnie a Stonebeards ősi tudásához. Számtalan könyvbe rejtőzve találjuk meg Stonebeards bölcsességét, ami arra vár, hogy felfedezzük.

Ígéretesnek tűnik. Ti mit gondoltok?

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


1 × 2 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .