Operation Warcade

operation warcade psvr

A Perp Games és Ivanovich Games együttműködésének gyermeke az Operation Warcade PlayStation VR-ra.

Az Ivanovich Games az Operation Warcade-el már bizonyított Oculus és Vive VR headseteken, így az egyik várva várt játékká volt PlayStation VR-ra is. A Perp Games dobozos verzióban is megjelenteti a játékot, mely igazi, klasszikus arcade játékok nosztalgikus hangulatát idézi.

A játék segít átélni a múltban megismert, lövöldözős, játéktermi árkád játékokat VR környezetben. Na de hogyan is fogunk játszani a 80-as évek klasszikusai által inspirált játékokkal? Két módot is választhatunk. Egy játékteremben a gép előtt állva játszhatunk azzal, vagy akár be is kerülhetünk magába a játékba, melyen keresztül 6 különféle játékban lehet részünk.

Alternatívaként pedig beléphetsz az Immersive módba, ahol több, mint 100 küldetésen keresztül próbálhatsz szerencsét.

A Perp Games egy PlayStation VR játékokra specializálódott kiadó, mely szeretné segíteni  a kisebb fejlesztő csapatokat abban, hogy kiskereskedelmi forgalomban is kaphatók legyenek játékaik.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


1 × kettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .