Table of Tales: The Crooked Crown

Table of Tales: The Crooked Crown psvr

Egy látványos asztali, táblás szerepjátékkal készül a Tin Man Games indie fejlesztőcsapat.

A játék a kalandmestereket megszégyenítő fantáziát veti be, szerteágazó történettel. A döntéseink hatással lesznek a játék imenetelére. Maga az előttünk életre kelő tábla olyan látványt fog elénk tárni, amivel még nem találkoztunk. Ezzel új műfajt próbálnak teremteni VR-on belül.

Taktikai, körökre osztott harcot kapunk a dinamikus cselekmények által befolyásolt történetmenetben. A narrátor, aki a kalandmester szerepét játsza, nem egy olyan haver, aki gonosz módon arra megy, hogy megölje a karaktereket, hanem  kihívást, izgalmas történetet, fantasztikus kalandot teremt a játékosnak. Többjátékos módnak köszönhetően igazán nagyszerű szórakozást jelent majd ez a gyöngyszem, melyet 2018. 3. negyedévére várhatunk.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


17 + tizenöt =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .