Lunar Stone: Origin of the Blood

lunar stone origin of the blood psvr

A Lunar Stone a GQ Joy kifejezetten VR-ra tervezett akció RPG-je.

A játék négy szintű küzdelmet tartalmaz, melyben a sötét erő  által táplált szörnyek és főellenfelek várnak. Amolyan Ancient emulátor stílust követi ez a platform is, de komolyabb fejlődési lehetőségek vannak a hátérben.

Ez a harc a túlélésről szól, egy út a fiatalok számára, akik a megfelelő választ keresik. Egy teljesen új élményt nyújt a harcoláshoz a továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával ellátott NPC-k (nem játékos karakterek) segítségével.

A játék nem csak a harcról szól, komolyabb háttértörténettel is rendelkezik, így vannak történetmesélős részei is.

NPC társaid Mika Lin és Melanie Heins, akik sajátos perspektívát és érzelmi töltetet adnak a világhoz. Egyedi fegyverekkel rendelkeznek és együtt harcolnak veled.

Kíváncsian várom, hogy mekkora sikert fog aratni PSVR-on, mert a PC-s VR variánsok már régen elérhetők Steam-en és közepes értékelést kapott.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


három × négy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .