TESZT: Moss

moss-teszt

A Moss a Polyarc által készített, aranyos platform játék a PlayStation VR tulajok örömére.

Maga a játék gyönyörű grafikával rendelkezik, a látványvilág lenyűgöző, mondhatni mesés. Egy aranyos egérlányt kell harcaba harcba vinnünk a nagybátyja kiszabadítására. Kalandos útja során mi leszünka  segítői, mint egy óvó-véfő szellem.

Mi magunk fogjuk tudni alakítani a pályát, a megfelelő logikát követve, hogy a kisegeret tovább tudjuk juttani a célja felé.

A harcrendszer egyszerű, kardunkkal csapdoshatjuk a 3 féle ellenfelet, a játék végén pedig egy főellenfelet is legyőzhetünk.

A játék folyamán tekercseket is találhatunk, mely a menüben található kép részeit tartalmazzák, így azt plusz feladatként tekinthetjük, hogy megtaláljuk-e az összes darabot.

Kellemes kikapcsolódást nyűjt ez az alkotás kicsiknek és nagyoknak egyaránt, viszont 2-2,5 óra alatt végig lehet játszani, így ezt érdemes számbavenni.

Van pár kihagyott ziccer a játékban, de így is ügyesen oldották meg az interaktivitást köztünk és a világ között, hogy az egérke útját egyengessük. A játékidő rövidsége ezért sem baj, mert ha hosszabbtávon csak ennyit nyújtana a játék, átmenne monotonba.

 

A hangok, zenék nagyon jól simulnak a környezethez és a játékmenethez, tényleg nagyszerű kikapcsolódást nyújt minden perce, bár néhány helyszín, mint ha csak azért lenne kitalálva, hogy annyival is több, hosszabb legyen maga a mászkálás. Remélhetőleg legközelebb még ettől is tartalmasabb játékot alkotnak a készítők, de az eredmény így sem rossz, sőt.

 

Az én értékelésem 8,5/10.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 × 4 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .