TESZT: Star Drone VR

StarDrone VR teszt

A Star Drone már nagy sikert aratott korábban, így a készítői úgy gondolták, hogy jópofa lenne VR-ban is megvalósítani.

Nem mondanám, hogy VR-ban többet ad ez a játék, mint ha a TV képernyőjén játszanánk, mégis egész kellemesre sikerült. Igenis használható és szórakoztató.

A játék fejlesztői nem hiába vágtak bele a VR-ra portolásba, hiszen így tényleg térben magunk előtt látjuk az különböző szinteket és az irányítás is jópofára sikerült. Lényegében előttünk középen lebeg egy pont és amerre nézünk, az mindig középen lesz, ezzel kell “ránézni” az irányításhoz szükséges tereptárgyakra, melyek megragadják űrdrónunkat és továbbhajítják a nekünk megfelelő irányba. R kell érezni a játékra és ki kell tapasztalni minden egyes pálya egyediségét. Nem kevésszer fogunk meghalni és bosszankodni, ami tovább fogja bennünk ösztönözni a pálya befejezését. Van benne kihívás rendesen. A grafika egyszerű, ennek köszönhetpen felbontásbeli problémák sincsenek, hiszen nem kellett spórolni a PS4 erejével.

Könnyed kikapcsolódás és dualshock összetörésre tökéletes, ha nagyon felmegy bennünk a pumpa 1-1 pálya miatt, de úgyis teljesíteni fogjuk, ha beledöglünk is 🙂

Az értékelésem 7/10.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


négy × 2 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .