Kihívás!!!

A VRRACING.hu csapata elhívott magukhoz, hogy próbáljam ki a szimulátoraik segítségével a Driveclub VR-t.

Mivel látták, hogy kontrollerrel nem igazán ment a dolog, be akarták bizonyítani, hogy bizony kormánnyal és pedálokkal sokkal nagyobb élmény és sokkal inkább kezelhető egy autó VR-ban (is). És valóban, teljesen meglepett, hogy ekkora a különbség. Kormánnyal tényleg királyság az autóversenyzés.

De térjünk is a lényegre. Lesz egy nyereményjáték, pontosabban már van is. Az alábbi videóra kattintva a youtube-on a Kihívás videó alá kommentelők között kisorsolok július 6-án 3 szerencsést, aki haverjával karöltve 1-1 órát eltölthet a vrracing.hu két szimulátorában, de akit először sorsolok ki, az megmérettetheti magát ellenem július 8-án (szmbaton).

Hajrá fiúk-lányok, irány kommentelni!

A VR RACING hadiszállása igazán barátságos és valódi szórakozást nyújt bárki számára. Akár van VR-od, akár nincs, hiszen itt egymás mellett tolhatjátok a játékokat igazi szimulátorban!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

2 Comments

  1. Éppen ma tudtam kipróbálni itthon a Driveclub VR-t, mégpedig pontosan egy ilyen G29-es kormánnyal, ami a fotókon látható. Az élmény valóban leírhatatlan. A lányomat (11) és a nagyobbik fiamat (8) is lenyűgözte a dolog. Egészen új szint ez az autószimulátoros játékok világában. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy csatlakozzon a nyereményjátékhoz, de ettől függetlenül is érdemes kipróbálni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


8 − egy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .