VR Invaders

VR Invaders PSVR

Egy újabb akció-árkád játékot kaptunk 5.490 Ft-os áron.

A grafikára nem igazán lehet panasz és egészen izgalmasnak mutatja a trailer a játékot. A Move kontrollereket a pihenőállásból ismét előkaphatjuk, hogy kicsit használatba legyenek véve. Kíváncsian várom az eredményt. Ha valaki kipróbálta már, ne fogja vissza magát, ossza meg a tapasztalatokat kommentben!

PS Store-ban itt találjátok: VR Invaders

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

4 Comments

  1. Én kipróbáltam…
    Szerintem nagyon jó a “térérzet”, nincsenek nagyon távoli dolgok így minden szép éles. A kontrollerek meglepően pontosan működnek. A hangulat fantasztikus. Grafikailag mindenképpen az élmezőnyben van. (pedig sima PS4-en próbáltam)
    Hatalmas negatívum a maximum 2 órás kampány. Szerintem kis energia befektetésével csinálhattak volna kétszer ennyi pályát is. Minden pálya végén van főellenség ami azért elég izzasztó tud lenni a végén. Sajnos ha itt elbukunk kezdhetünk neki a pályának a legelejéről.
    Nekem nagyjából ez jött le.
    üdv

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizennyolc − 14 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .