Farpoint új Trailer és ár!

farpoint-woman

Már csak pár hét és kezünkbe vehetjük a Farpoint-ot, amivel együtt debütál az AIM fegyver-kontroller.

A Resident Evil 7 után ez a játék lehet, ami tovább tartja a lelket a PlayStation VR tulajokban, hogy érkezhetnek még komoly alkotások PlayStation VR-ra. Az új trailer egészen izgalmasnak ígérkezik és végre láthatjuk, hogy nem csak agyatlan lövöldözésből fog állni a játék, hanem igazán akció dús történetszálat is kapunk. Valamint néhány új fegyver is feltűnik a trailer-ben, amit használhatunk az AIM kontrollerrel ha azzal együtt vesszük a játékot (persze nélküle is játszható lesz a játék, de azzal lesz élvezetesebb). A legutóbbi VR frissítése óta sokat javult az érzékelés és a játékban már szinte alig remegnek a fegyverek, így biztosan maximális minőségi élményt fogunk kapni. A játék grafikája egyáltalán nem számít rossznak, főleg a VR felhozatalok mellett. Izgatottan várjuk, hogy milyen lesz a végleges, végre PRO támogatás mellett vélhetően még nagyobb élményt nyújtó akció játék ezen a titokzatos bolygón.

Arról pedig nem is beszéltem, hogy lesz külön co-op mód, amikor egy PSVR haverral karöltve vághatunk neki az ellennek. Fontos megjegyezni, hogy a Story ilyen módon nem vihető, erre külön pályák lesznek.

A Farpoint AIM kontroller nélkül 14.890 Ft-ért vásárolható meg a Konzolok Szervizében, míg az AIM kontrollerrel összecsomagolt Bundle 24.490 Ft-ért vihető haza. A várható megjelenés dátuma 2017. május 17.

Farpoint Boundle

Ha kíváncsiak vagytok az AIM kontrollerre, erre a különleges fegyver-kontrollerre, amit sokan csúnyának tartanak, az alábbi videóban megnézhetitek. (A balgáknak fogalmuk sincs arról, hogy lényegtelen a fizikai való, mert a kényelem és a fogás a fontos. A fegyver a virtuális térben egyébként is úgy néz ki, ahogy azt a készítők megálmodják.)

A Farpoint első előzetese itt tekinthető meg:

Korábban már elmélkedtem – még a  PSVR megjelenése előtt – az AIM Controller-ről, valamint a többi VR kontrollerről, így azt itt nézhetitek meg:

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


18 − tizenhat =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .