Paranormal Activity VR – 2017. március 14-én!

paranormal activity psvr

Végre, a sokak által várt Paranormal Activity: The Lost Soul március közepén megjelenik minden komolyabb VR eszközre, így természetesen PlayStation VR-ra is.

Akik nem féltek eléggé a Resident Evil 7 alatt, azoknak ajánlom figyelmébe ezt a játékot. Habár a filmből bőven elég volt az első rész – szerintem a többi gyenge lett – átélni ezt az élményt VR-ban mégis kicsit más érzés lesz. Sok előzetest és gameplay-t sikongatásokat láttunk már róla, most pedig csak egy rövid Teaser-t dobtak csontként a készítők. A grafika ütősnek ígérkezik, reménykedünk a PS4 PRO támogatásban is 😉

Ti be fogtok rá ruházni? Itt megnézhetitek mennyire para lesz: Paranormal Activity

Hivatalos honlap: https://www.pavrgame.com/

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

2 Comments

  1. Szia. A 14.-e itthoni megjelenés dátuma? Én nagyon kipróbálnám… Ha itthon kapható lesz mindenképpen beszerzem… Bár a filmből igazán csak az első rész tetszett, biztos jó gamet lehet belőle kihozni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 × kettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .