PS4 rendszerfrissítés 4.50 – Sokak álma válik valóra

ps4-4.50-frissites

Tegnap elindult a Béta tesztelése a PS4 legújabb rendszerfrissítésének, amit a szerencsés jelentkezők egy része ki is próbálhat.

Na de csapjunk is a lovak közé, mert nem egy apró frissítésről van ám szó, sokak álma teljesül 1-2 újdonsággal.

3D Bluray filmek PSVR-ban

Eddig ha 3D filmet néztünk VR-ban (ne keverjük a 360 fokos filmekkel), csak az egyik szemnek szánt képet kaptuk meg, így lényegében 2D-ben láttuk a filmet. Viszont a frissítés elhozza nekünk a 3D örömöket, így a TV előtt 3D szemüvegben ülős filmezést kiválthatjuk a PSVR-al. Na erre nagyon kíváncsi leszek 😀

Külső HDD támogatás

Ezentúl nincs több helyhiány, nem kell nagyobbra cserélni a winchestert a konzolban, egyszerűen csak egy külső HDD-t dugsz a konzolra és máris élvezheted a megnövekedett tárhelyed, legyen szó játékok vagy alkalmazások letöltéséről, telepítéséről. És igen, USB 3.0-ás HDD-ről beszélünk, így a sebességre sem lesz panasz. Viszont a mentések még mindig a helyi HDD-re kerülnek, a játékok rögzítése pedig nagy kérdés, arra nem térnek ki a külföldi hírportálok sem.

Boost mód

A rendszerbeállításokban bekapcsolhatunk egy úgynevezett Boost módot, ami a PS4 PRO-n a PRO támogatást nem kapott, de FPS számot felülről nem korlátozott régebbi játékok teljesítményen javíthat. Tehát magasabb FPS szám és gyorsabb töltési idő érhető el. Ez a mód a CPU és GPU órajelét húzza fel kicsit.

Egyedi háttérképek

A frissítés után bármilyen háttérképet beállíthatsz magadnak, amit a PS4-el lőttél. Szintén nem szól arról a fáma, hogy akár egy családi fotót is be tudunk-e állítani, de szerintem ez is kivitelezhető lehet. Ha mást nem, akkor ami a PS4 kamera segítségével készítünk 😀

Gyorsmenü frissítése

Kevesebb helyet fog elfoglalni a képernyőből ez a menü, ugyanis a menüpontok nevei helyett csak ikonok fognak megjelenni. Valamint már innen lehet Party beállításokat kezelni, barát meghívásokat indítani anélkül, hogy külön ki kellene lépni a party appba.

Egyszerűsített értesítési lista

Az értesítéseket eddig bal oldalon különböző fülek szerint csoportosították. Mostantól ezt ömlesztve kapjuk, viszont személyre lehet szabni, hogy mely típusú értesítéseket pakolja a rendszer ebbe a listába.

Hozzászólás a PSN aktivitás hírcsatornához

Az újdonságok menüben (What’s new) megjelenik egy új lehetőség, hogy posztolj egyedi tartalmakat, TAG-eld benne barátaidat és már nem csak nekik, hanem az egész konzol felhasználó társadalomnak mutathatod meg a legjobb pillanataidat screenshot vagy videó formájában. Ez még nekem sem tiszta teljesen, hogyan is fog működni, majd meglátjuk.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

7 Comments

  1. Helloka! Party társakat keresek akik szertnek funolni minden féle jó gameval. Játékaim Dying light, Fifa, Gta5 Drive Culb, Warframe, Diablo 3 ros, hirtelenyébe ezek vannak amiket tudnánk multiba tolni, Akit érdekelne a dolog SmiT_Bandi néven meg találtok!

    • Szia! Ezen az oldalon elsősorban PlayStation VR témáról van szó és a látogatók nagy része ahhoz keres társat, hogy VR játékokat játszanak együtt. De azért engedélyeztem a kommented, hátha valakit érdekel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


négy × 5 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .