Fantastic Contraption

Fantastic Contraption PSVR

A HTC Vive után PlayStation VR-ra költözik az egyik legfantasztikusabb logikai játék.

Nem tudom ki hogy áll a logikai játékokkal, én a Tumbl VR-t is imádom, viszont a Fatastic Contraption még ettől is többet ad grafika ide vagy oda. Egyébként éppen a grafika miatt lehet majd olyan szép, nagy felbontású és alaposan élsimított 😀

Még egy böngészős, 2D-s, építgetős-logikai játékból indult, majd az Oculus Rift és HTC Vive egyik legjobb címe lett 3D-s változasta és végre tavasszal megkapjuk PSVR-ra is mind az 50 (!) pályát! A Move kontrollerek támogatásáról árulkodik a videó is!

Ennél a játéknál is előjönne a Move kontrollerek hátránya, hiszen ha megfordulunk, nem látja a kamera a Move LED fényét. Erre kiagyaltak egy megoldást, amivel nem csak állva a pálya közepén lehetünk, hanem akár az egész pálya ülő helyzetben az ölünkben el tud majd helyezkedni. Kíváncsian várjuk milyen megoldásokat eszelnek ki, vélhetően az 1 gombnyomásra 180 fokos fordulatot is bevetik, de ezt még nem tudjuk.

Mindenesetre én nagyon várom, igazi party játék is válhat belőle ha összejön egy jó kis társaság a lakásban 😀

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizennyolc + tizenkettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .