ARK Park

ARK Park PSVR

Az ARK: Survival Evold c. játékot sokan várták PlayStation VR támogatással, hiszen Oculus Rift-re létezik a támogatás.

Egyelőre viszont úgy néz ki, hogy PSVR-ra egy amolyan Jurassic parkot fogunk kapni az ARK neve alatt, ez lesz az ARK Park. Akik szívéhez közel állnak a dínók, biztosan imádni fogják. A játék grafikája egészen jó lett, kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki belőle 2017-ben. Addig is itt egy szuper trailer hozzá, nézzétek meg mindenképpen!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

4 Comments

  1. Innen már csak egy ugrás az oktató jellegű vr “játékok”. Gondolok itt főként valós történelmi helyszínek virtuális világba helyezéséről. Lehet, hogy az unokáink, már az ókori Egyiptomról úgy fognak tanulni, hogy körbe járják vr-ban. 🙂

      • Nem biztos. Nevezzük a mostani szintet VR 1.0. A következő lépcső vagy szint feltételezem wifis vagy vezeték nélküli sisak / szemüveg (lásd kontrollerek fejlődését). Ezt már lehet fejlesztik is. Láttam egy videot, hogy az ocolushoz valami kiegészítőt csatolt az övre és ott volt egy tápegység amibe a szemüveg kábelét vezette. Ezzel egy időben eltudom képzelni, hogy a move kontrollerek is fejlődnek. Nyilván a legütősebb az lenne, ha egy “kesztyű” lenne maga a kontroller. Így tudná követni az ujjak finom perecíz mozgását attól tartok, ezek a fejlesztések már a jövő zenéje lesz. Arról nem is beszélve, hogy ez csak az én fantáziám, lehet a piac más irányvonalat fog diktálni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


egy × három =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .