Lethal VR

lethal vr psvr

December 20-án bújj egy FBI ügynök bőrébe és teszteld magad a Lethal fegyverszimulációs gyakorlatban.

Minden szimuláció 5 rövid kihívást tartalmaz különböző fegyverekkel. Minden kihívás végén értékelik a teljesítményed. A képességeid 30 különböző kihívásban lesznek tesztelve, mégpedig a sebességed, pontosságod, halálos pontosságod. Próbálj meg nyugodt maradni a nyomás alatt!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

3 Comments

  1. Sziasztok!
    Bocs, hogy ide commentelem, de erősen gondolkodom a werewolves within játék megvásárlásán ami ugye egy vr társasjáték. Mivel kis közösségünk egyre több aktív taggal bír, így esetleg van érdeklődés rá, hogy mások is beruházzanak és akkor indulhatna egy magyar vr társasjáték közösség is. 🙂

    • Szerintem sokan minél látványosabb és izgalmasabb játékokat szeretnének. Valamint szintén akadály, hogy vajon mennyi angol nyelvtudást igényel a dolog, bár ha többen játszanak, az nem akadály. Szintén a többség VR játék vásárlása során felállít egy sorrendet, aminek a végére csúsznak ezek a játékok sajnos. Ott van a SportsBar VR is, eddig úgy tudom kb. 3-an vettük meg… Jó móka pedig az is 🙂 Sajnos nekem kevés időm van játszani és akkor sem feltétlenül tudok multizni, de én nyitott vagyok az ilyen VR multi játékokra.

  2. A multit én is szívesen kipróbálnám, de kvázi nekem még csak 1 hónapja van ps4-em így egyenlőre az alapművekre koncentrálok. Uncharted 1-3 már letudva, Last of us, és Uncharted 4 lemezei már itt figyelnek a polcon :). Eladhatóság, és csere szempontjából gazdaságosabbnak tűnik nekem a lemezes változatban a játékok. VR-os szekcióban ez szívás, mert nem sok jelent meg “fizikálisan”. Az Until Dawn: Rush of Blood lemezesen sikerült 6k alatt be szereznem, de ott meg nincs multi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 × négy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .