Külföldről beszerzett PSVR és PS4 PRO garancia

A múlt héten rákérdeztem a PlayStation Magyarország supportjánál, hogy mi a helyzet garanciáztatás esetén, ha másik európai országban vásárolunk PlayStation VR-t.

A válasz nagyon kedvező minden külföldi vásárlónak, ugyanis nemzetközi garancia vonatkozik a termékre, viszont a hazai megjelenés előtti meghibásodás esetén hosszabb időt vehet igénybe a dolog, mert addig nincs cserelehetőség sem. Így akik külföldön vásárolnak PSVR-t. vagy akár PS4 PRO-t, nem kell attól félniük, hogy meghibásodás esetén ugyanabba az országba kellene visszavinniük.

A levelem így hangzott:

…”Az lenne a kérdésem, hogy ha vásárolok pl. Bécsben a MediaMarkt-ban egy PlayStation VR-t, ami esetlegesen meghibásodik, azt itthon tudom garanciáztatni a Sony-nál? EU garancia vonatkozik rá?“…

 

A válasz pedig:
valasz
Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

15 Comments

  • Sziasztok!
   Én 2016.11.11.-én készülök bécsbe, és szeretném megvenni a VR-t. Valakinek van infoja, hogy hol tudom megvnni? Mert az interneten az ausztriai mediamarkt honlapján, nem látom a terméket. Köszönöm a választ

   • Nem ajánlatos úgy kimenni, hogy nincs valahol félrerakatva. Hívd fel a Konzolok Szervizét, nekik tegnap volt még pár. Ha mindenképp ragaszkodsz külföldhöz, akkor viszont legyen online befoglalva, vagy telefonon, mert nem biztos, hogy van nekik.

     • Tegnap vett ott az egyik olvasó, még képet is küldött nekem a VR-ról és a számláról. Egy telefont megér, mert időnként becsorog nekik pár darab.

     • Szia, igen én vettem tegnap náluk, én csodálkoztam a legjobban, képzelheted, azt hittem megyek majd érte jan 24-én erre kaptam a levelet, hogy átvehetem, azonnal írtam Oromisnak 🙂 na meg persze hívtam reggel 10.01-kor a konzolok szervizét, és megerősítettek, hogy ott a VR, 1 éves sony garival mindennel. El is mentem és megvettem. Ja ez fontos a tápkábel viszont nem két villás hanem 3 amit pl UK-ban is használnak.Hát ennyi 🙂 🙂

 1. Szaisztok. Beszéltem velük nekem azt mondtáék, hogy nekik nincsen raktáron, majd csak 2017.01.24.-én. Lehet, hogy nem akartak így látatlanban adni nekem infot, vagy még hivatalosan nem árulhatják nem tudom. Azért ha arra járok akkor benézek én is hátha szerencsém lesz nekem is.

  • Ezt nem értem, én online rendeltem meg, és kaptam a mailt, hogy mehetek érte. Rá kérdeztem direkt,hogy ez most mi? azt mondták, hogy kaptak belőle pár darabot.

  • Rákérdeztem, hivatalosan nem kommunikálják, de a lényeg az, hogy ha náluk rendeled elő, felkerülsz az előrendelői listára és ha becsúszik pár PSVR, az előrendelők sorrendjében kiosztják őket.

 2. Én ebayről rendeltem, tegnap jött meg. Eladó mellékelte az amazonos vásárlásról szóló levelet is. 130-140 + posta áron látok még mindíg UK-ból, néhányat németből.

 3. Üdvözlöm.
  Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz .
  Szeretnék vásárolni a netten Egy Sony Playstation VR hadeset de aszt mondja az Eladó hogy Az Osztrák media markt-ban vásárolta teaméket.
  A garancia EU n belül érvényesíthető Megvan a garancialevél + a számla Ebbe kérném az Önök segítségét hogy ez amit állít az Eladó mennyire valós.

  Válaszát Előre is Köszönöm. Tisztelettel Váczi József.

    • Nekem is Ausztriából van és csak blokk van hozzá. Neked blokkod van? Habár elvileg széria szám alapján kell szervizelni és ha nem is tudod bizonyítani, hogy mikor vetted, akkor is 2017 október 13-ig biztosan javítják, mert ugye akkor lesz 1 éve, hogy megjelent. Ezzel bizonyítható, hogy 1 éven biztosan belül van október 13-ig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenkilenc − 3 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .