O! My Genesis VR

o-my-genesis-vr

Az O! My Genesis VR egy aranyos kis Isten szimulátor!

Egy pici bolygó lakóinak mindennapjait kell egyengetnünk, lényegében egy stratégiai játék, ahol most is mi alakítjuk Isten szerepét. Aranyos, roppant olcsó ($2.99), de vajon hosszútávon le is köt minket?

o-my-genesis-vr

Kipróbálnám, de sajnos eladtam a PS4-et tegnap és november 10-ig várnom kell a PS4 PRO-ra 😉

Vicces, hogy a Sony a VR játékoknál megírja, hogy 12 alattiaknak nem ajánlott, de a játék maga “10+ Fantasy Violence” korhatáros. Micsoda ellentmondás. Persze értem én, hogy a játék stílusa ennek a besorolásnak megfelelő, míg maga a VR eszköz 12 éves kortól ajánlott.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

9 Comments

        • Hát, nem tudom. A recés élek akkor láthatók, ha alacsonyabb felbontásban fut a játék, mint kellene,mert nem bírná a PS4 hardvere a magasabb felbontást. Remélhetőleg a PS4 PRO fogja bírni. Ilyen erősen recés élek vannak pl. Kitchen demóban, de nincsenek pl. Wayward Sky-ban, vagy a COD Jackal Assault-ban. Na majd kiderül mire is lesz jó VR-ban ez a plusz erő. Élességgel számomra nincs gond 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


négy × kettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .