Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

32 Comments

  1. Zsír 🙂 Nekem is kb. idáig tartott kibontani olyan izgatott voltam 😀 Aztán az a sok vezeték… pff. Na de az élmény az első bekapcsolás után hatalmas volt. Hozzáteszem sosem volt rajtam vr, nem tudtam mire számítsak de abszolut megérte. Csak a csomaghoz kapott demo lemez tartalmának letöltése ment nagyon lassan és mint utóbb kiderült a store-ról letölthető demo többet is tartalmaz. Aztán jött a playroom vr és a rigs amibe kicsit bele is szédültem 😀 Hamar rá kellett jönnöm hogy ez egy teljesen más érzés mit 3 méterről bámulni a tv-t. Az ugrások, mozgás váltások igen megterhelték a fejemet úgyhogy tényleg kell az a pár perc pihi… a lényeg, hogy szokni kell! Összeségében hatalmas élmény! Vegyétek ha tudjátok mert ezt ki kell próbálni. A teszteket meg várom nagyon mert a store-ban van jó pár játék jó áron és kicsit bizonytalan vagyok melyiket is válasszam (bár a here thely lie biztos vétel lesz :))

  2. A cinematik modban véltem felfedezni némi hibát sajnos. A lord of fallennel játszva a tűzeffekteknél utánhúzásos a kép (nem tudom hivatalosan minek hívják ezt) csúszik nah…gondolom a sisak és a játék közti képfrissítéskülönbség okozhatja. Filmet még nem próbáltam. De ha valaki kipróbálta sbs 3d-vel az írhatna pár sort. Müködik e, nem e… Jelenleg nem rendelkezem ilyen tartalommal ezért kérdem.

  3. Elvileg a MEZŐKÖVESDI depoba már 7-kor megérkezett , az meg tölünk kb 1 órára van:) Szóval útba esik. Legalább is Ha logikusan jön.

  4. Na én is tesztelgettem 1 kicsit , meglestem 1-2 demót. Meg belenéztem filmbe is cinematic módba. Eddig tetszik, bár volt 2 aminél nekem is előjött lift effektus,egyik az a tankos volt a másik meg az egyik playroomos. De volt amelyik kifejezetten tetszett az egyik amikor a kis repülős csajt kell irányítani az nekem bejön.Az amelyik a nyeremény játék is ahhoz meg szerintem alap a 2 move mint az 1 controller. Cinematic módon remélem módosítanak kicsit , mert jobb lenne ha hátrébb lehetne vinni képet, hogy beleférjen rendesen minden. De 3d-t is betöltötte legalább is tv-re szemüvegen nem tűnt fel , de ki tudja Engem annyira nem zavart, hogy kisebb felbontás. Úgyhogy összességében eddig tetszik. Nagyon könnyű, fel se tűnik , hogy a fejemen van. Füzet alapján össze rakni se sok idő, ráadásul be is van számozva. Szóval el se lehet téveszteni, volt , hogy hirtelen 1-2 kábelt nem tudtam hol van , mert 2 külön helyre rakták pl a táp kábel részeit.

    • Cinematic: Ha távolabb lehetne vinni, lényegében az olyan, mint ha kisebb lenne, tehát állítsd a PS gombos beállítások között a PSVR beállításokban a képméretet kicsire.

      • Nem feltétlenül. Ha raknának köré valami díszlet félét akkor is meg maradnak az a hatás. Mellesleg az ilyen rigs tipusú játékok asszem kimaradnak 🙂 ahol nagyon gyors mozgás van.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


14 − tizenkettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .