Keep Talking and Nobody Explodes

keep-talking-and-nobody-explode

Nagyon izgalmas PlayStation VR-ra is érkező játékot üdvözölhetünk a Keep Talking and Nobody Explodes képében.

Irigykedtem az Oculus-os játékosokra, amikor ezt a játékot beharangozták és csak reménykedni lehetett a PlayStation VR-os támogatásban. Most már biztos, hogy mi sem maradunk ki a jóból. Igazi social experience játékról van szó. De miről is szól?

A VR-t viselő “ügynök” egy bombát lát maga előtt, amit hatástalanítani kell, de nem tud róla semmit, csak amit lát. Hogy néz ki, milyen kábelei vannak, milyen feliratok vannak rajta, stb.

A másik játékos, vagy akár játékosok pedig a társai, akik mint ha rádión tartanák vele a kapcsolatot, próbálnak segíteni a bomba hatástalanításában. Ők nem látják a bombát, csak egy halom dokumentum van náluk különböző bombatípusok hatástalanítási leírásaival. Ezek között kell megkeresniük a megfelelőt. Kérdeznek a bomba hatástalanításáért felelős ügynöktől és megpróbálják kitalálni, hogy az által leírt bombához melyik hatástalanítási dokumentum való.

Nagyon izgalmas, de nálunk bukta lehet a játék, ha nem készül magyar fordítás. Mivel eléggé szövegalapú a játék nagy része, vélhetően a készítőknek van annyi esze, hogy a lehető legtöbb nyelvre lefordítják majd. Bár a magyar akkor is kis piac, így simán ki is maradhatunk a jóból. Bár aki jó angol nyelvtudással rendelkezik, annak nem lesz akadály.

A bombák kézikönyve magyarul PDF-ben letölthető. Köszönjük szépen The_Reaper_CooL-nak a fordítást!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

15 Comments

 1. Pont barátnőmmel beszéljük, hogy ez mekkora király lenne de magyar fordítás nélkül halott ügy szerintem. Ha még tudsz is valamennyire angolul míg felfogod, elmagyarázod, csekkolod stb… kevés ahhoz hogy időben hatástalanítsd a bombát.

 2. Sok jót hallottam már erről a játékról.Tény hogy nem ezért fogok VR-t venni de ha megjelenik ez a játék akkor nálam tuti vétel.Ebből a videóból az is kiderül hogy ezek szerint nem csak online lehet játszani valakivel hanem úgy is hogy a VR-t viselő személy a bombát látja,míg a melletted ülők a TV-n a dokumentumokat nézik.Igy viszont baromi sok lehetőség van a VR-ben más játékok terén is.Eddig úgy tudtam hogy a TV-n ugyanaz a kép jelenik meg amit éppen a VR viselője lát.Tehát nem lesz rá lehetőség hogy az osztott képernyős játékokkal úgy játszunk hogy az egyik a VR-ben a másik a TV-n játszik.Ha mégis lesz rá lehetőség az nagyon nagy dolog lenne.

  • Igen-igen, sajnos nem tudni semmit. Remélem én is, hogy minden zökkenőmentes lesz csütörtökön, egy hasonló videóbeszámolót tervezek a napról összekötve az Unboxing videóval.

   • A Sonytól kapott válaszok szerint nem tudják, mikor, és hogyan fog megjelelni Magyarországon a PSVR. Naiv kérdés ha a magyar képviselet nem tudja, akkor hogy lesz kapható Magyarországon a cucc 10.13-án? Illetve mikor, és hogy lesz PSVr bundle csomag? Vagy ilyen kérdéseket még ne tegyek fel? 🙂

    • Ahol lehet esetleg kapni 10.13-án Magyarországon, az nem hivatalos forgalomba kerülés, hanem a bolt külföldről való (esetlegesen szürke)importja. Ezt kisebb cégek megjátszhatják, nagyobbaknak viszont várniuk kell a hivatalos forgalomba kerülésre. Előbb a normál pack legyen elérhető, de lehet mire oda kerül a sor hazánkban, már bundle-ökkel együtt kerül a boltok polcaira.

  • Playroomba van az a macska egeres , meg az a szörnyes azok pont ilyenek. Egeresnél mutatják is mit lát a macska legalább is láttam olyan videót van 1 japán psvr csatorna ott ilyeneket mutogattak volt 1 macska meg 3 egér, jó poén.

 3. Valoszinüleg ugyan azt a “dokumentációt lehet használni psvr-en is csak ki kell nyomtatni a magyar fordítást. Hiszen a játék ugyan az .P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizennégy − 7 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .