PlaySation VR exkluzív lesz 1 évig a Resident Evil 7

Resident Evil 7 PSVR

A 2017.01.24-én megjelenő Resident Evil 7 sokak által várt PSVR kompatibilis cím lesz.

Most röppent fel a hír, hogy kerek 1 éven késztül PlayStation VR exkluzív marad, tehát 2018. január 24. előtt nem lehet majd se Oculus Rift-en, se HTC Vive-on játszani.

A Resident Evil 7 a Konzolok Szervizénél előrendelhető!

Korábbi hírek a RE7-el kapcsolatban:
Resident Evil 7
Resident Evil VII kipróbálása PS VR-on
Újabb infómorzsa a Resident Evil 7-ről
Resident Evil VII – új gameplay trailer
Resident Evil 7 – gameplay trailer

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

6 Comments

    • Nem ps4 exclusive, hanem psvr exclusive. Tehát oculus és Vive hivatalos támogatás csak jövőre lesz. Ettől függetlenül akár meg is buherálhatják addig, de nem hivatalosan. Most is van fent oculus és Vive video róla, sőt még Samsung Gear VR is. Egyelőre az előző kettő, amit néztem, kamunak tűnik erősen, az utóbbi pedig egyértelműen. Próbálnak úgy mozogni, mint a felvételen, de biztos vagyok benne, hogy csak kamu a video.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × négy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .