Nem lustaság

bty

Sziasztok! Nem mentegetőzni szeretnék, de ennyivel tartozom nektek, hűséges olvasóknak.

Kicsit a vasárnapi videóm is csúszott kedd hajnalra, vélhetően a mostani is fog. Néha még az is előfordulhatott, hogy volt olyan nap, amikor nem született új poszt. Sajnos betegeskedem 2 hete és szerdán meg is műtöttek, ráadásul újabb komplikáció merült fel és perceken belül újra műteni fognak, így kérek mindenkitől kitartást. Nem lustulok, de kicsit csúszok a megszokott dolgokkal. Unboxing nem fog késni, még ha a műtőasztalon is kell kicsomagolni a PlayStation VR-t 😉 Remélhetőleg akkorra minden rendben lesz. Vélhetően már jövő szombaton is tudunk találkozni a MondoGames PC GURU Show-n. Sziasztok!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizennégy − 3 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .